Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Widgets

Ανακοίνωση: Διαφημίσεις τέλος. Όσο φάγαμε φάγαμε.


Το πείραμα με τις διαφημίσεις της Γκούγκλ στο blog απέτυχε. Σήμερα στις 19.12 ώρα Ελλάδος, μας απέστειλαν τούτο το μήνυμα-τελεσίγραφο:



After reviewing our records, we've determined that your AdSense account 
poses a risk of generating invalid activity. Because we have a responsibility to protect 
our AdWords advertisers from inflated costs due to invalid activity, 
we've found it necessary to disable your AdSense account.

Δεν είναι άσχετο το γεγονός αυτό, σύντροφοι αναγνώστες, με την κρίση την οποία μαστίζει τη χώρα. Ο καπιταλισμός κέρδισε άλλη μια μάχη και η ανεξάρτητη φωνή του momentum έμεινε ορφανή από τη στήριξη της μαμάς Γκούγκλ. Το σύστημα απέδειξε ότι οι γνώσεις του τεχνοκράτη, είναι το μέλλον, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρουμε αν τους πείραξε η προχθεσινή ανάρτηση για τους εκ πεποιθήσεως μικροαστούς ή οι δεκάδες φίλων και συναγωνιστών που πατούσαν μετά μανίας τις διαφημίσεις στο blog χρεώνοντας κερατιάτικα τις καημένες τις επιχειρήσεις που διαφημίζονταν από τούτη εδώ τη γωνιά. 

Τονίζουμε ότι δεν φταίμε ούτε εμείς ούτε οι αναγνώστες. Το έκαναν είτε επειδή τους ενδιέφεραν πραγματικά τα προϊόντα που διαφημίζονταν, είτε επειδή έχουν ποντίκια με μπίλια τα οποία δεν είχαν καθαρίσει και δεν έβρισκαν το στόχο τους στις αναρτήσεις οπότε πάταγαν καταλάθος στις διαφημίσεις, είτε επειδή δεν έβλεπαν καλά, είτε επειδή κάποιοι εχθροί φρόντισαν να μας διαβάλλουν.  Πάντως εμείς, σχεδόν ποτέ, και το τονίζουμε το σχεδόν, δεν τους υποδείξαμε να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις, ούτε χρησιμοποιήσαμε αθέμιτα μέσα για να πετύχουμε κάτι τέτοιο. 

Τα όνειρα που κάναμε εδώ στο momentum-gr καταλάγιασαν σηκώνοντας τόνους σκόνης που θα βαραίνουν την ιστοσελίδα για καιρό. Όμως μας βαραίνει και κάτι άλλο, πιο δυνατό από τα ψίχουλα της γκούγκλ. Την υποχρέωσή μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να περισώσουμε όση τιμή μας έχει απομείνει, ύστερα από αυτή την προσβολή. Προειδοποιούμε, λοιπόν ότι αυτή η ατίμωση δε θα μείνει αναπάντητη. Ήδη έχουμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και ετοιμαζόμαστε να πάρουμε φόρα για να τους πηδήξουμε τα εμπόδια που όρθωσαν μπροστά μας. Θα είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος της σύνδεσής μας τας ιστοσελίδας. 

Με τιμή, 
Η συντακτική ομάδα του Momentum-GR


Υ.Γ. Δεν έχουν το δικαίωμα να κατηγορούν για απάτη ανθρώπους με ειλικρινές ενδιαφέρον για την αγορά (ειδικά σε τέτοιους καιρούς), ανθρώπους με προβλήματα όρασης και κυρίως ανθρώπους που έχουν εν έτει 2011... ποντίκια με μπίλια. 







4 σχόλια :

  1. Είμαστε στο πλάϊ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Isxyei oti sas ekane report o Pagkalos? Afou mazi ta fagate re pseytes. Xaxaxaxaxaaxaaxaaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρέπει να περάσει έτσι. Δικαιοσύνη ΤΩΡΑ!!

    ΑΕΛ, Τρακτέρ και Love is in the air.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Σχολιάστε εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...