Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Widgets

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει οργανωμένο δίκτυο εγκλήματος με πολλά λεφτά στα Εξάρχεια


Με δηλώσεις του στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης(φωτ.) τόνισε ό,τι στα Εξάρχεια ''υπάρχει οργανωμένο δίκτυο εγκλήματος με πολλά λεφτά''.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην διασύνδεση διαφόρων ομάδων που δρουν στα Εξάρχεια, υπό τον μανδύα πολιτικών τάσεων, μίλησε για εμπόριο ναρκωτικών, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και κακουργηματικές πράξεις του οικονομικού εγκλήματος κάνοντας δηλώσεις που καλείται να αποδείξει.


Μετά την ''απόβαση'' στα Εξάρχεια το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, ο νέος υπουργός, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές της πολιτικής του που στόχο φαίνεται να έχει την επαναφορά της "τάξης του 2004" τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στις γειτονιές. (πηγή: Αυγή)
Με δικές του δηλώσεις προ ημερών είχε επισημάνει ό,τι το νέο δόγμα ασφαλείας θα περιλαμβάνει «δημοκρατία και πυγμή» ενώ καυστικά απάντησε με ανακοίνωσή του το «Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» : «Μετά τη χθεσινή βραδιά, έγινε φανερό ότι όταν η νυν κυβέρνηση μιλούσε προεκλογικά για «πράσινη ανάπτυξη», εννοούσε την πλήρη ανάπτυξη και κατάληψη του κέντρου της Αθήνας από τα ΜΑΤ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



Σχολιάστε εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...