Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Widgets

Ο Nigel Farage ξαναχτυπά: Κυβερνήσεις μαριονέτες σε Ελλάδα και Ιταλία.

Δείτε το βίντεο.


O Nάιτζελ Φάρατζ είναι ο αρχηγός του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου και ευρωβουλευτής. Έγινε γνωστός στα εγχώρια μέσα όταν σε ομιλία του στην Ευρωβουλή στις 24 Φεβρουαρίου το 2010, τα «έχωσε χοντρά» στον διορισμένο Βέλγο πρόεδρο της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπόϊ, που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αγνοούν την ύπαρξή του και τις εξουσίες του. Σε άλλη καυστική ομιλία, στο Στρασβούργο το Νοέμβριο του 2010 ρωτούσε «Ποιοί στο διάολο νομίζετε ότι είστε;», απευθυνόμενος στον Μπαρόζο, τον Γιούνκερ και τους υπόλοιπους "Ευρωκράτες".

Στο βίντεο που ακολουθεί ξαναχτυπά. Στην χθεσινή του ομιλία, στις 16 Νοεμβρίου του 2011, ο Νάιτζελ Φάρατζ, χαρακτήρισε μαριονέτες τις κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Ιταλία ενώ τόνισε πώς οι κύριοι Herman Van Rompuy, José Manuel Barroso και Jean-Claude Juncker είναι υπόλογοι και πρέπει να απολυθούν.




2 σχόλια :

  1. Σιγά τον επαναστάτη ρε σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειπε ποτε οτι ειναι επαναστατης ουτε το επαιξε επαναστατης, αλλα πιστευω οτι ειναι αρκετα αντικειμενικος, κρατω μονο μια επιφυλαξη γιατι ειναι Αγγλος και η Αγγλια δεν εχει ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Σχολιάστε εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...