Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Widgets

Όλα είναι Πασόκ..


Πόσα Πασοκ χωράει μία χώρα..ή μάλλον πόσα Πασοκ αντέχει?

Η Λούκα και ο Χάρης, δύο νέα παιδιά στην πολιτική, θα προχωρήσουν αύριο στην ίδρυση νέου κόμματος (με παλιά στελέχη και σάπια πολιτική πρόταση). Σήμερα η μέρα ήτο γρουσούζικη και ο αστρολόγος του νέου κόμματος (παράδοση του πασοκοχώρου) είπε να περιμένουν λίγο ακόμη. Ή η Λούκα πάσχει από τρεισκαιδεκαφοβία (ναι, υπάρχει μια φοβία για κάθε πράγμα).

Θα είναι λέει και οι δύο πρόεδροι, ο ένας την Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο άλλος του κόμματος. Δυαδικό σύστημα, Ο - 1 (ποιός είναι μηδενικό και ποιός το νούμερο?). Δυϊστές (η Λούκα είναι σαφέστατα η ύλη και ο Χάρης το πνεύμα).

Αναμένεται η ονομασία και το οικόσημο του νέου Σοσιαλιστικού Οίκου κάτω από το σκήπτρο του οποίου θα ενώσουν τις σοσιαλιστικές υπερδυνάμεις τους και άλλοι ξεχασμένοι ήρωες του πασοκοπαρελθόντος, οι οποίοι ακολουθούσαν σόλο καριέρα ή την τύχη του περιθωριακού-παρεξηγημένου-αλλά-με-καρδιά-μικρού παιδιού ήρωα, που περίμενε εναγωνίως, ασχέτως αν ήταν βουτηγμένος στον μηδενισμό, την κατάθλιψη και το αλκοολ, μια αχτίδα πράσινου φωτός που να υποδηλώνει ότι ο πράσινος ήλιος ανατέλει, ξανα μανα, πάνω από έναν καλύτερο κόσμο. Τον κόσμο της Λούκας και του Χάρη.

Από την άλλη το Πασοκ Β (πήρε αριθμό πρωτοκόλλου πρώτο) φαίνεται ότι κάνει και άλλες μεταγραφές από την πασοκοδεξαμενή στελεχών. Από ότι φαίνεται η πασοκοδεξαμενή στελεχών δεν έχει πάτο, είναι κάτι σαν το μαγικό ημίψηλο του μάγου, που αν χώσεις μέσα το χέρι σου όλο και κάποιο πράσινο πασοκολαγό θα βγάλεις (αφού πρώτα σου έχει κλέψει το ρολόι). Δεν εξηγείται διαφορετικά που έχουν βρεθεί τόσα πασοκοστελέχη προς μεταγραφή. Φήμες λεν ότι έχουμε αρχίσει να δανείζουμε και στο εξωτερικό και να ανταλλάζουμε τα διπλά με άλλους πολιτισμούς. Το πρώτο anal probing που έχει καταγραφεί στην ιστορία έγινε σε στέλεχος τομεακού γραφείου που απήχθει ενώ φόρτωνε νύχτα πατάτες σε κινηματικό φορτηγό στην Πελοπόννησο.


Αναδημοσίευση από redflyplanet





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



Σχολιάστε εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...