Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Widgets

Τρίβουν τα χέρια τους στο ΚΚΕ από την επιτυχία της χθεσινής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη


Την ώρα που οι "μεγάλοι" συγκεντρώνουν με το ζόρι 500-1.000 άτομα, το ΚΚΕ έκανε επίδειξη δύναμης (για τα δεδομένα του 2012). Είχε πάρα πολύ κόσμο και χωρίς σκηνοθετικά εφέ. Και κόσμο με παλμό και ενθουσιασμό.




Οι κεντρικές προεκλογικες συγκεντρώσεις είναι σαν τις δημοσκόπησεις. Δειχνουν την τάση του εκλογικου σώματος. Κι επειδή αυτές λένε τη μισή αλήθεια δείτε και την άλλη μισή....






Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη μας έκανε να καταλάβουμε ότι έχουμε εκλογές! Κατ' αρχήν, οργανώθηκε στην πιο πολιτική πλατεία της χώρας, την πλατεία Αριστοτέλους! Κι αυτό, παρά την απαγόρευση που εξέδωσε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.


Έπειτα, είχε πολιτικές θέσεις. Συμφωνείς, ή διαφωνείς, η Αλέκα Παπαρήγα έχει να παρουσιάσει πολιτικές θέσεις.


Το κυριότερο, είχε κόσμο!


Πάνω από 10.000 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους για να ακούσουν την γενική γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Ήταν, δηλαδή, πενταπλάσιοι από όσους βρέθηκαν στην ομιλία Βενιζέλου (εξάλλου, το κόμμα είχε πάντα καλή οργάνωση, ενώ το κίνημα την... απώλεσε).

Πηγή: Salonica News



Μπουτάρης: Ανήθικη η στάση του ΚΚΕ για την Αριστοτέλους

Ανήθικη και παράνομη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει τη σημερινή του προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, παρότι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε κομματική εκδήλωση στην πλατεία.

«Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο», τόνισε ο κ. Μπουτάρης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο δήμος δεν θα στείλει την αστυνομία στον χώρο, όπως αναφέρει το parapolitika.gr

Απαντώντας στον επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ο δήμαρχος τόνισε ότι η πόλη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. «Δεν σέβεστε την απόφαση του ΔΣ. Αν δεν σας αρέσει το σύστημα, τραβήξτε στα βουνά», επεσήμανε.

Πηγή: Peramatazoa



Μπουτάρης για Βενιζέλο: Απο τις πιο σοβαρές ομιλίες που έχω ακούσει στα 70 μου χρόνια


«Η ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς λόγους που έχω ακούσει στα 70 μου χρόνια». Με τα λόγια αυτά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχολίασε την προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Ήταν μια ομιλία χωρίς υποσχέσεις, με απεικόνιση της πραγματικότητας» πρόσθεσε.


«Τελικά στηρίζεις ΠΑΣΟΚ» σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΡΘ. «Προφανώς. Ο Βενιζέλος είναι ο μόνος που μπορεί να μας βγάλει από αυτή την ιστορία» απάντησε ο δήμαρχος, σύμφωνα με το thestival.gr.

Πηγή: My satellite


Την Τετάρτη 2 Μαΐου θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, στο Πεδίον του Άρεως στις 20:00.




Αναδημοσίευση από το Lenin reloaded







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



Σχολιάστε εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...